PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

perjantai 9. tammikuuta 2015

Hasslefree ja Reaper nopea mulkaisu

Päätin tilata itselleni joululahjaksi muutaman figuurin ulkomailta. Päätin tilata US:n Reaperilta ja UK:n Hasslefreelta joululahjani. Tässä siis lyhyt mulkaisu liikkeisiin.

Yhdysvaltojen Reaper

Runsaasti valikoimaa figuureissa ja tulivat  nopeasti. Tilaus lähti jo seuraavana päivänä kohti minua, mutta tilaus jäi suomen tulliin josta jouduin pulittamaan 24% veroa lisää tilaukseeni. Figuurit olivat hyvin pakattu ja tulivat omissa pikku kuplissaan. Figuurit olivat valkoista metallia.

+Figurit ovat siistejä
+Nopea  toimitus seurantakoodilla (n. 2 viikkoa)
+Sujuva nettikauppa
-Tilaus tulee yhdysvalloista ja joutuu maksamaan tullia suurella todennäköisyydellä

Englannin Hasslefree

Erittäin mielenkiintoisia figuureita. Mahdollisuus ostaa metallisia ja resiini figuureita. Tilaus kesti, koska firma teki muuttoa. Toimitus oli kuitenkin tämän jälkeen oli 9 arkipäivää. Mainitsin arkipäivät koska tilausajankohtana oli todella paljon pyhäpäiviä. Sain tilauksen eilen ja yllätykseksni he olivat laittaneet minulle kaksi ylimääräistä figuuria, maastovärkkiä ja tarroja joululahjaksi pahoitteluksi tilauksen myöhästymisestä. 

+Figuurit todella siistejä
+Sujuva nettikauppa
+EU maa. Ei tullia
+Tilaan varmasti uudelleen ja en keksi mitään moitittavaa 

Yleisesti olin tyytyväinen molempiin liikkeisiin. Nyt sain figuurit uuteen salaiseen projektiini, jonka aloitan. Ehkä saatan laittaa kuvia sen edistymisestä myöhemmin. 

Tässä vielä kokovertailua
Black Scorpion merkkari, Reper wastelander, Hasslefree mimmi ja ukko ja viimeisenä GW:n oma Catachan.