PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

perjantai 30. toukokuuta 2014

Mad Donna 2/?

Seisoin terassilla katsellen neonpunaisia juoksukenkiäni jaloissani ja ihmetellen ulkona satavaa vettä... Vihreä! Se oli ensimäinen ajatus mitä siitä tuli mieleeni. Siis Mad Donna figuurin hiukset tulee olemaan neonvihreät. Olin siivonnut työhuoneeni maalausvälineet pois. Oli mukava kaivaa kuivunut märkäpaletti, vesiastia, joka sekin oli kuivinut ja maalit esille pitkästä aikaa. Maalit eivät onneksi olleet kuivuneet... Oli aika jatkaa Necromunda Mad Donna -projektin toista vaihetta.

Tämän päivän vaihe oli siis hiukset. Maalatessani käytin kolmea eri vihreän sävyä ja valkoista. Tummimmalla pohjamaali. Sitten hiukan vaaleammalla korostus ja lopuksi neonsävytys. Tietysti välissä sotkin valkoista joukkoon saadakseni hiukan vaalemapaa jostain sävyistä. Hiuksista tuli jokseenkin myrkynvihreät mikä sopii hyvin Mad Donnan luonteeseen ja kasari punkkari tyyliin. Alkuperäinen hiusväri suunnitelma siis ei ollut läheskään tälläinen.

Kuvat kertokoon jälleen enemmän... Toivottavasti.

Mad Donna 2/?

Mad Donna 2/?


Seuraavassa vaiheessa varmaan kohennetaan loput naamasta. Eli meikkaus ja tuon teknosilmän teko. Huulipunasta en ole varma, mutta kajaali on varmaan sininen tai purppura. Hahmo on jotenkin todella haastava itselle ja värimaailman löytäminen on todella vaikeaa... Kasaripunkkari tästä tulee varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti