PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

torstai 2. heinäkuuta 2015

Green stuffia on vaikea masteroida...

Eilen tein yli tunnin pelkästään puolituisen hiuksia... Ainakin 7 kertaa otin aineen pois ja aloitin alusta. Hiukset eivät millään osuneet oikein... Kunnes sitten ne olivat kohdallaan. Toisen figuurin kohdalla ne olivat heti eikä melkein kunnossa.

En hallitse kunnolla green stuffia ja nykyinen Necromunda jengi projektini vaatii paljon muokkausta kyseisellä aineella... Ai miksikö käytän paljon GStuffia? Siksi että haluan tehdä uniikin porukan, joita muilla ei ole kaupasta ostamalla.

Tässä siis ensimmäiset kolme soturia...

Ja tässä seuraavat kaksi. En pidä kotkista joten jouduin tekemään uuden vyösoljenkin. Siihenkin meni aikaa ihan tuhottomasti.

Kolme ensimmäistä soturia. 


Tosin sain sentään kunnon aseen tehtyä tarkka-ampujalle nössön neulakiväärin sijaan...Ekaa figuuria ei ole vielä muokattu. Kotka rinnasta lähtee pois! Ratling voipi saada puukon tai jonkin muun varusteen roikkumaan.
Jos haluat lukea englanniksi käytä google kääntäjää...

2 kommenttia:

  1. Kyllä sanoisin että on ihan hallussa tuo stuffaus... Ja hyvältä näyttää jengiläiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun on aikaa säätää niin hyvä on. Mutta kun menee useampi tunti muutaman jutun tekoon! Mutta eiköhän se siitä parannu. Uusia työkaluja pitäisi etsiä tai rakentaa sitä varten. Hammastikku on aika kätevä.

      Poista