PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

perjantai 9. lokakuuta 2015

Star Wars fluffy and slimy

Kesäloma vei aikaa paljon maalauksesta, mutta olen päättänyt maalata Imperial assault lautapelin figuurit ja tätä projektia en ajatellut jättää kesken. Imperiumin joukot ovat saaneet jo maalit pintaan ja nyt neljä palkkasoturia ja pari karvaturria sai värit tällä kertaa.

Vain kuusi sankari figuuria on enää maalaamatta. Tavoite olisi, että yksi sankari viikossa tai jopa nopeammin! Tavoite on myös kirjoittaa blogiteksti, jokaisesta maalatusta sankarista.

Aikaa tosin ei kovin paljon enempää ole maalata sankareita, koska vain noin kuukausi ja joudun uppoutumaan ydin tuhon jälkeiseen maailmaan.

Summer took some time from painting. Even so I have decided to paint all models from Imperial Assault board game. Empire troops have colors and now I have finished to paint Scum and villains. Four mercs and two Nexus. 

There is only six heroes left and my goal is to paint one hero per week or even more. My secondary objective is to write a also one text for each painted hero. 

I reallu don't have more time than one month to paint these heroes. After one month I'm heading to post-apocalyptic nuclear wasteland... And then I really have no time to paint... 

Seuraavaan kertaan... Until next time...


Nexu

Trandoshan Hunters

4 kommenttia:

 1. Todella hyvännäköistä settiä! Pitää varmaan ottaa omat Imperial Assault figut työn alle jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pitäisi vielä itse päästä pelaamaan :)

   Poista
 2. Tosi söpöjä!

  Tykkään kun tolla yhdellä huntterilla on Bosskin tyylisesti maalatut vaatteet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän oli mielessä maalata keltainen sadeasu yhdelle...

   Poista