PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Drinking Hole: Maalaustavaille valmis

Olen säästänyt aikaa blogin kirjoittamisesta juottolan valmistukseen. Olen illassa ehtinyt rakentamaan taloa noin 10-30 minuuttia, joten se ei mitään huimaa vauhtia ole edistynyt.  Tämä on siis toinen "ehjä" talo minkä olen rakentanut. Rakennus ei kuitenkaan ole vielä valmis. Seuraavaksi tulee maalaus ja sitten yksityiskohdat, kuten sisätilan kalustaminen ja juottolan nimeäminen oven vieressä keikkuvalla kyltillä.
Rakennus maalausta vaille valmis.
Koko rakennus koko komeudessaan. Pahvia, palsaa ja kapalevyä kului tämän rakentamiseen. Ikkunat ovat vain verkkoa ja palsaa. Niitä ei saa auki. Olisi mennyt ikuisiin väkertäessä niitä avattaviksi... Katto meni kuivumisessa vähän kieroon joten pitää sille antaa vielä painetta ja muotouttaa vielä enemmän sopivammaksi.

Juottola ilman kattoa
Ilman kattoja. Alakertaan päästäkeen pitää poistaa myös ylinkerros.

Yläkerrassa on kaksi erillistä huonetta. Huoneisiin tulee sängyt ja jotain muuta mahdollisesti.
Yläkerran lattia on tehty jäätelötikuista. Huoneisiin tulee ainakin sängyt. Katsotaan mitä muuta mahtuu. Ovet ovat palsasta ja ne toimivat saranoilla. Ne voidaan ottaa myös pois kokonan.

Alakerta. Alakertaan tulee rappuset, baaritiski, pari pöytää... Taulu?
Takan viereen tulee baaritiski. Takan eteen tulee myös "ruokakoukku" eli siihen saa kattilan roikkumaan. Portaat tulevat myös sisälle, josta pääsee yläkertaan. Lisäksi tulee pari pöytää alas.

Ovessa oleva pikku kurkistusluukku toimii myös.

Etuovessa on pieni kurkistusluukku, Tein siitä myös avattavan, että siitä voi tarvittaessa sohia kiväärillä tai pistoolilla epätoivottuja merkkareita kauemmas. Ovi myös toimii saraoilla.

Ennen maalausta käsittelen vielä foam osat erikeeper-liuoksella... Tavoite olisi kuitenkin saada tämä juottola maaleihin ennen kuun vaihdetta.

Tämän rakennuksen osalta on tulossa vielä yksi tai kaksi blogi kirjoitusta, kun talo on maaleissa ja/tai että kun sisätilat ovat valmiit. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti