PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Mad Donna 8/8 (Kuvia)

Tein sen! Tein myös paljon muutakin ja sen lisäksi monia muita juttuja puuhastelin ennen sitä. Niin ja siis tein Necromunda Figuurin Mad Donna Ulantin viimeisen vaiheen eli kahdeksannen. Viimeinen kahdeksas vaihe sisälsi alustan rakentamisen ja sen maalauksen.


Alustaan liimailin Space Marinen repusta pudonneen pölynimurin suodattimen, johdon palan, muropaketin pahvia mielivaltaisesti leikeltynä ja GW:n omaa valmis liimahiekkamaalisotkua. Nämä yllämainitut asiat yhdistin alustaan kahdella eri liimalla: Erikeepperillä ja muoviliimalla. Annoin kuivua yön yli ja sudein koko alustan mustaksi.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy alusta ilman maaleja.

Mad Donna 8/8
Maalauksessa käytin ihan perustekniikoita. Metallia ja keltamusta huomioraitaa. Lisäsin myös vähän ruostetta. Pohjan pääväriksi jäi harmaa, jonka kuivaharjasin valkoisella.
Mad Donna 8/8

Suoritin kevyen kuvaussession Mad Donna kanssa ja nyt laitankin lopuksi valmiit kuvat hämmästeltäväksi. Olen loppujen lopuksi tyytyväinen figuurin lopputulokseen.

Mad Donna edestä

Mad Donna oikealta


Mad Donna vasemmaltaMad Donna takaa

Seuraava figuuri onkin jo valittu mikä saa maalit päällensä. Samalla olen jatkanut pitkään tauolla ollutta Mordheim taloprojektiani.

5 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoa kuin komia on. Pitää vissiin itekin testata tuota gw:n basetus "maalia".

  Viitaten edellisiin posteihin, niin pirusti olet vuosien varrella kehittynyt. Tuommoinen aikajana figuista on tosi hyvä selkään taputus - ei ole harjoitus mennyt hukkaan.

  Muutenkin olen diggaillut Vasarassa maastojasi, mutta blogipohja on jotenkin mukavampi seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tänks! Heino kuulla, että jorinoistani on jotain iloa jollekulle. GW:n "basetus" maali on Citadel texture: Stirland mud. Se on käytännössä erikeeperin, hiekan ja ruskean maalin sekoitusta. Olen sitä sutinut pohjaan ja anatanu kuivua. Olen myös tehnyt itse omaa sekoitusta, mutta valmiista purkista se on ollut helpompaa.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista