PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

perjantai 8. toukokuuta 2015

Mistä kaikki alkoi! Where it alla started!

Kaikki alkoi hienosta Mordheim studio kaupungista, jota on käytetty Town Cryer lehdissä ja demopeleissä ja muissa kuvituksissa Mordheimia varten. Hieno maasto ja varsinkin sen runsaus ajoi minut alunperin rakentamaan Mordheimia.  Sain juuri valmiiksi oman pelipöytätasoni. Se ei ole noin hieno, mutta nyt kun se on valmis voin tehdä hienomman! Mutta tässä kuva innoituksestani ja mitä tavoitellaan. Näytän valmiin pelipöytäni vasta ehkä tulevana lauantaina, kun se saa pelikasteensa! Siihen asti! YARR!

Everything started  from this nice Mordheim studio-city which is used in Town Cryer magazines and demogames and other imagines in Mordheim. I just finished my own first gaming table top. It's not that great but now when it's done I can make more detailed and better table. But here is the picture where it all started and my goal is. I will show my finished gaming table on next saturday when it is used first time in Mordheim game. Untill then! Yarr!

Mordheim pelipöytä Town Cryer 1 lehdestä
Mordheim gaming table from Town Cryer 1 magazineAnteeksi kirjootus virheeistä. Olen väsynyt ja en jaksanut lukea uuudellleen tätä tekstiä. Teidän se on huonoa blogi juttua!

Sorrry aboout typing erroors. I was tiiired to write this and I did not read it again. I know... Is useless to write badly.! 

2 kommenttia:

  1. No juu... Tuo on kyllä kovin inspiroiva kuva. Siinä on sulla aikamoista vääntöä, kunnes tuo on valmis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehkä ihan vastaavaa saa aikaiseksi, mutta laitan kuvan Mordheim pelipöydästäni lauantaina. Rakennuksia on melkein enemmän kuin tuossa kuvassa. Laatu ei ehkä ole samaa tasoa.

      Poista