PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

tiistai 12. toukokuuta 2015

Mordheim chimney part 1/2 WIP

Rakentelen jälleen Mordheimia uudelleen. Olen nyt kasannut laatikosta tuleen savupiipun uudelleen . Kapalevy on kovasana, johon on helppo kaivertaa kivikuvio. Pohjana on muropaketin pahvia ja yksityiskohdat on hiekkaa. Vedin pintaan ohennettua erikeepperiä, että foam ei sula spray maalauksessa. Seuraavalla kerralla valmis savupiippu maalattuna

Today I'm rebuilding Mordheim again. Now I have built the chimney terrain. As usual I use foamboard and carve the chimney tiles on it. As base I use cardboard. For details I use some sand and small stones. After I have clued them all together I used some watered down glue to make foamboard solid or otherwise it will melt because of spray painting. Next time will show the finished painted chimney! Osat. Seinät ja itse piippu.
Parts. Walls and the chimney

Valmis odottamaan pohjamaalausta.
Ready for base paint
Ja lisää on tulossa kääpiöitä Mordheimia varten tämänkin lisäksi
And I have more dwarfs coming to Mordheim!

Alkuperäisen pahvipiipun edessä.
In front of orginal cardboard chimney


2 kommenttia:

  1. Moro! hieno blogi! Mistä olet saanut noin paksua (ja pahvilla päällystämätöntä) kapalevyä savupiippuun? Taiteilijatarvikeliikkeistä olen saanut itse parhaimmillaan vain 10mm:stä ja se on aina vahvistettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve! Itseasiassa se on juurikin tuota 10 mm paksua pahvilla vahvistettua kapalevyä. Olen poistanut pahvit molemmilta puolilta veitsellä ja liimannut kaksi samanlaista palaa yhteen erikeepperillä. Lopuksi vain piirtelin kuulakärkikynällä tiilenkuviot. Toisesta palasta on leikattu keskeltä pala pois ja siihen tuli kuin itsestään takan puupesä. Kiitos kommenteista! En myöskään ole paksumpaan kapalevyyn törmännyt. Olen ostanut omani paikallisesta valokuvausliikkeestä jämäpaloina yhdellä kolikolla.

      Poista