PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

tiistai 25. elokuuta 2015

Paraatijoukot valmiina!Terve. Olen maalaillut sivuprojektina Fantasy Flight Gamen Star Wars Imperial Assault -lautapelin figuureita.

Figuureita tulee suurimäärä laatikon mukana. Useita imperiumin joukkoja, kuten storm trooppereita, johtajia, droideja, kävelijä... Kyllä! Suuri AT-ST kävelijä, joka on yksi heinoimmista malleista. Lisäksi muutamia sankareita sekä Luke ja Vader.

Mallit ovat enemmän lelukaupan muovisotilaan tyylisiä muoviltaan ja saumoiltaan. Osa saumoista on todella rasittavia ja eikä niitä pysty poistamaan kunnolla tuhoamatta jotain yksityiskohtia. Osassa oli jopa valuvirheitä. Mutta tämä ei haitta, koska kyseessä on lautapeli ja figuureita ei ole pääsääntöisesti tarkoitettu maalattavaksi. Mutta käsittääkseni figuurit ovat kuitenkin hyvin tehtyjä, joka taupauksessa ja maalattuina ne ovat vielä hienompia ja tuovat niihin eloa.

Projekti on ollut hyvä. Olen oppinut uusia maalaustapoja ja alustanteko tapoja.

Olen tehnyt figuureille aavikko, metsä tai laitosmaisen alustan pelilaattojen mukaan. Samoin niiden perusteella pystyy erottamaan joukot toisistaan.

Hello I have been painting Fantasy Flight Games Star Wars Imperial Assaul -boardgame models. 

There is many figures inside the box. Many Empire troops like Strom Troopers, leader, Droids, walker... Yes! An AT-ST walker, which is one of the finest models and also some heroes, Luke and Lord Vader. 

Models are more like toys soldiers from toy shop. There some molding edges. Some edges are really pain in the a*s. You can't remove these mold edges destroying the details. Some models were miss cast. It doesn't matter because these figures are meant to use as board game pieces and not directly model figures. Anyway the figures are nicely done and painting them bring them really alive! 

Project was good because I learned some new painting  and basing techniques 

I have done desert, forest or station kind bases simulating the gaming board. Also I can separate these figure from each another. 

Huomio! Paraatijoukot valmiina!

4 kommenttia:

 1. On komiaa! Varsinkin stormtroopperit ja at-st sekä royal guardit. Olen jo pitkään miettinyt, että pitäisikö hommata ihan vaan maalattavaksi. Peliporukalla on hakattu kampanjaa maalaamattomilla. Mitä olen syynäillyt, niin käytössä olleet napit ovat olleet ihan kohtuu hyvä laatuisia. Olisiko siis eroaja laatikoiden välillä? Esim. joku vuosi sitten ostin kauhun sekaisin tuntein battletechin aloituslooran, surullisen kuuluisa huonosta laadusta. Sain kuitenkin paria nappia lukuun ottamatta hyvät figuurit. Kauas on silti metallivalujen kultavuosista jouduttu, kun laatikoista voi putkahtaa mitä vain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Laatu on yllättävän hyvää, mutta jää jälkeen kunnon figuista. Pieniä virheitä tulee esiin kun maalailee tai yrittää poistaa valujälkiä.

   Poista
 2. No nyt on kyllä! Varsinkin Royal guardit pistävät tosi kivasti silmään punaisellaan. Muutenkin tosi onnistuneita nappeja, joilla varmasti pelaa mielellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä olisi 2 isoa möhköä ja sankarit maalaamatta. Tietysti maalaispoika ja Vader.

   Poista