PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

torstai 10. marraskuuta 2016

Lehdet ja kivetykset malleihin.

Terve. Tänään kirjoittelen suomeksi ja esittelen Pienoismallimarketin tuottamia lehtiä. Itselleni ainakin lehdet ovat helppo ja nopea lisä 28 mm figuureihin tuoda elävyttää pohjaan. Itselläni on vain pieni pussi kokeilukäytössä, mutta nämä ovat jo riittäneet useamman figuurin alustaan.

Värityksiä on useita, kuten syksyn ja kesän väreissä. Valitettasti itselläni ei ollut vielä laittaa muita kuin ruskeita ja muutama vihreä lehti alustaan. Kyseessä siis nämä lehdet. Seuraavaan tilaukseeni kuuluu varmasti punaiset ja keltaiset lehdet.

Samalla olen käyttänyt alustaan valmista kohokivetyskuviota, jota on helppo leikata saksilla ja liimata alustaan. Tämä kohokivetys on Tamyan valmistamaa 1/35 kokoluokkaan tehtyä kivetystä ja sopii erinomaisesti 28 - 32 mm figuureihin myös. Kivetys on helppo maalata ja kuivaharjauksen ansiosta kohokuvi tulee nopeasti näkyviin.

Nykyään alustan tekoni on leikkaa kivetys. Liimaa kivetys. Maalaa kivetys. Korista lehdillä.

Tiedän, että on tulossa lisää monipuolisempia maastonrakennustarvikkeita pienoismallimarkettiin ja pyrinkin kehittämään ja antamaan palautetta tuotteista, että kaikki pienoismalliharrastajat saisivat hyviä ja toimia tuotteita harrastuksen pariin.

Minulle siis voi antaa palautetta pienoismallimarketin maastonrakennustuotteista ja pyrin siis kehittämään tuotetta paremmaksi yhteistyössä pienoismallimarketin kanssa. Samalla Pienoismallimarketti pystyisi kehittämään tuotevalikoimaansa monipuolisemmaksi.

Vinkkinä harrastajille, että Pienoismallimarketista löytyy turffeja, heiniä, lehtiä, tiiliä sekä ym. tuotteita nopeaan maastonrakennukseen.

Tarkkasilmäiset voivat huomata myös lumiefektiputelin kuvassa eli kunhan ehdin esittelen myös vesi- ja lumiefekti tuotteita.

Käytin myös eräässä kilpailutyössä uusia Pienoismallimarketin tuotteita ja esittelen ne kunhan saan kilpailutyöni takaisin!
Kuvassa 28 mm miniatyyri sekä Pienoismallimarketista saatavaa kivetystä ja lehtiä. 
Palautetta saa siis antaa jorinoistani, rakenteluistani ja maalauksistani. Myös voi ehdottaa mitä haluaisit nähdä minut maalaavan seuraavaksi tai tekevän seuraavaksi. Mielelläni kerron myös enemmän seikkailuistani pienoimallien parissa. Facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti