PIENOISMALLIMARKETTI

Pelikrypta

lauantai 23. elokuuta 2014

Store House: WIP

Päätin tehdä pienen päivityksen rakenteilla olevasta storehousesta. En ole tosiaan näin massiivista ehjää rakennusta tehnyt. Yksityiskohtia ja tarkka mittailu vie aikaa... Tunteja on kulunut ja nyt aletaan olemaan siinä vaiheessa, että vielä muutamia yksityiskohtia ja sitten maalaukseen...

Sanoisin, että viikko menee koko mallin rakentamiseen, jos pystyy vähintään 1-2 tuntia tekemään päivässä mallin eteen.

Toissapäivänä katselin elokuvaa ja leikkasin 1 cm x 1,5 cm kokoisia kattopaloja. Kahdessa tunnissa leikatut palat menivät jo melkein kaikki tähän projektiin... Luulin, että niitä säästyisi tuleviin projekteihinkin.

Kesken vielä siis ovi ja yläkerran luukku, lattia- ja kattopalkit, maalaus ja sisätiloihin tulee säkkejä ja laatikoita, muutamia aseita ja työkaluja pinojen päälle. Sisätilat teen vasta, kun kaikki on valmista. Suunnitteilla on tehdä itse muutamia laatikota, joten teen niistä myös tutoriaalin blogiini.
Varasto näyttää nyt tältä. Ovet ja muutamia yksityiskohtia vaille valmis. Tietysti nostokoukku pitäisi jostain vielä saada. 

Alakerran ovet. Ovista puuttuu vielä vetorenkaat, sisäpuolen haat ja saranat. Ovet taidan liimata vasta, kun saan koko rakennuksen maaleihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti